STRASSBURG SOKKEN

Hvordan den fungerer

Få rask og enkel lindring fra hælsmerter

Hvorfor Strassburg Sokken?

Hvis du har plantar fasciitt, ​​vet du hvor utrolig frustrerende tilstanden kan være. Mange lider finner midlertidig lindring med rettsmidler på dagtid bare for å finne smerten tilbake hver morgen. Kroppen helbreder under søvn og hvile. Effektiv behandling krever en kombinasjon av behandlinger på dagtid og nattetid. Strassburg Sock er designet for å holde plantar fascia i optimal helbredende stilling om natten

Hvordan fungerer Strassburg Sokken?


Det vanligste symptomet på plantar fasciitt er morgenhælsmerter. Mange lider beskriver smertene som en kraftig knivstikk eller brennende smerte på de første morgenstegene. De vender seg ofte til hælputer eller gel innleggssåler for å dempe området og tenker at det er noe skarpt som må polstres. Det som faktisk skjer er at plantar fascia rives bort fra hælen. Fascia strekkes utover dagen og trekker seg sammen og leges i en avslappet stilling om natten. Det ligner på å ha et kutt på knoke som aldri leges fordi området hele tiden blir bøyd. I mange år har leger foreskrevet nattskinner i håp om å lindre morgensmerter ved å strekke leggen. Kalvetetthet kan predisponere noen til å utvikle plantar fasciitt, ​​men å behandle problemet ved å strekke på leggen er som å vaske hendene etter at du allerede er forkjølet. Det er for sent. Strassburg-sokken strekker ikke leggene, men bøyer foten uten å trekke på tærne ubehagelig. Dette plasserer spenning direkte på plantar fascia ved å dra nytte av noe som kalles Windlass Mechanism.

Hvor lenge bør jeg bruke Strassburg Sokken?

Strassburg Sokken er designet for å brukes om natten mens du sover, eller i perioder med lengre hvile. For å oppnå best mulig resultat, bør sokken brukes i minst 6 timer per natt til de syke har 7 smertefrie morgener. I en uavhengig medisinsk forskningsstudie, den største hver utført på en hvilken som helst nattskinne, var dette i gjennomsnitt 18,5 dager og 97,8% av pasientene kom seg innen 8 uker.

Hva er fordelene ved bruk av “Strassburg Sokken”?

  • Den patenterte, FDA-registrerte Strassburg Sock har vist seg å være effektiv i den største uavhengige nattskinnestudien noensinne.
  • Pasienter i forskningsstudien kom seg i gjennomsnitt i 18,5 dager med 97,8% av pasientene som kom seg innen 8 uker.
  • Det er enkelt og behagelig. I medisinske forskningsstudier klarte 100% av pasientene å bruke det komfortabelt når de ble brukt som anvist.
  • Den er lett, puster og vil ikke begrense søvnen. Det gjør at pasienter kan sove i hvilken som helst stilling, inkludert magesviller.