Hvorfor

Anbefale Strassburg sokken

Er du lege / medisinsk personell?

Hvordan kan jeg ha denne sokken tilgjengelig for mine pasienter? Ring: 22 33 10 32

Studie

En uavhengig forskningsstudie som brukte Strassburg SockTM som den eksklusive nattskinnen, ble publisert i juli / august 2002-utgaven av Journal of Foot and Ankle Surgery. Hypotesen til studien var følgende: Når andre skader oppstår, er vanlig medisinsk praksis å plassere og opprettholde det skadede vevet i en anatomisk korrekt posisjon under hele helingsperioden. Hvis riktig posisjon ikke opprettholdes, blir hevelse, muskelsammentrekning, smerte og forsinket helbredelse sett. Det samme konseptet kan ekstrapoleres til plantar fasciitt. Behandlinger for plantar fasciitt bør fokuseres mot å adressere unormal pronasjon og plassere det skadede leddbåndet i anatomisk lengde, uten ukontrollert strekking.

Resultatet

Dette studie, det nest største noensinne for å evaluere effektiviteten av en nattskinne, besto av 160 pasienter. 89 pasienter brukte Strassburg SockTM og 71 ble foreskrevet et gastrocnemius-soleus strekkregime. Pasienter som bruker Strassburg SockTM, ble fortalt at de ikke skulle strekke seg i løpet av denne behandlingsperioden, men ble bedt om å bruke sokken i minst 6 timer om natten. Resultatene av studien var som følger:

  • gjennomsnittlig restitusjonstid for pasienter som brukte Strassburg SockTM var 18,5 dager

  • 97.8% helberedet innen 8 uker
  • alle de 89 pasientene var i stand til å bruke Strassburg SockTM som foreskrevet (vi mener dette er et viktig faktum fordi et betydelig antall pasienter i flere andre studier ikke fullførte behandlingen på grunn av at nattskinnen var ukomfortabel)
  • Alle pasientene i studien var minst 7 på en 10 visuell analog skala for smertefull plantar fasciitt.

Hvordan er den annerledes fra den stive nattskinnen?

Tradisjonelle hardplastiske nattskinner konsentrerer seg om ankel-dorsifleksjon ved å holde ankelen i en nøytral eller -5 til -10 graders posisjon. Teorien er at ved å motstå kontraktur fra noctournal av gastrocnemius-soleus-komplekset, vil du begrense plantar-fleksjon av ankelen og forbedre symptomene. Strassburg SockTM, ved å dorsifleksere tærne, engasjerer seg i ankelvindmekanismen og gir en mer komplett vevsspesifikk strekning til plantar fasciia. Om morgenen, når Strassburg SockTM fjernes, er fasciia allerede i sin maksimalt strukne posisjon der den har blitt holdt komfortabelt hele natten.

Strassburg SockTM kommer i to størrelser, den vanlige passer til kalvstørrelse til 16 ”rundt og den store passer for kalvstørrelser 16” til 21 ”rundt. Du tar den på som en normal sokk som setter “O” ringen rett under kneet. For de med en kortere legg, trekk den opp til kneet og stikk det ekstra materialet litt før du fester båndstroppen.

Etter å ha festet båndstroppen rundt den øvre delen av leggen, sett ankelen i en 90 graders stilling og før tåen (spennings) stroppen gjennom “O” -ringen. Løft tærne ca 1/2 ”fra bakken og fest borrelåsstroppen. Hvis du føler ubehag i foten eller tærne, må du stramme den, og du bør frigjøre noe av spenningen. Strassburg SockTM bør ikke være ubehagelig.

Noen leger foreslår at pasientene deres bruker Strassburg SockTM om kvelden etter middagen mens de leser avisen eller ser på TV. På denne måten får de 3-4 timers strekk kombinert med 6-8 timer mens du sover. Nå ser du på nesten halvparten av dagen hvor plantar fascia heler i sin maksimalt strukne posisjon. Mange pasienter forteller oss at de føler litt lettelse etter de første par nettene.

Les det som er skrevet med liten skrift

Det har blitt publisert åtte studier om bruk av nattskinner for plantar fasciitt. Av disse 8 studiene er bare tre andre produkter i tillegg til Strassburg SockTM kommersielt tilgjengelige. De andre fire skinnene ble produsert på fotpleierens kontor med tilgjengelig materiale. Dette er veldig viktig fordi de fleste tilgjengelige nattskinner ikke har uavhengige forskningsstudier som viser den kliniske effektiviteten og komforten til deres produkt spesifikt. I stedet stoler de på studier av andre med ordlyd som “studier har vist”, men siterer ikke spesifikk informasjon om deres produkt.