Strassburk sokken

Bruks-instruksjoner

Få rask og effektiv lindring fra hælsmerter

BRUKERVEILEDNING

STEg 1:
Fjern all emballasje, brett sokken som holder den med O-ringen vendt bort fra deg

La alle VELCRO-festene festes og vipp den øvre stroppen over toppen. Å holde disse stroppene tilkoblet vil gjøre sokken mye lettere å håndtere når du bruker den på beinet. Trekk sokken på og strekk den helt opp over leggen med “O” -ringen mot fronten, øverst på benet, rett under kneskålen. Hvis du har noe ekstra materiale på toppen av sokken, må du IKKE rulle, brette eller knuse det i dette området der leggen er større. I stedet skyver du ekstra materiale ned og samler det i midten til nedre leggområdet der leggen er mindre. Ikke bekymre deg for at sokken faller ned. Det vil det ikke.

STEG 2:
Fest den øvre stroppen rundt leggen ved hjelp av den medfølgende VELCRO®-festelåsen

Denne stroppen skal sitte tett og sikkert, men ikke så tett at den forårsaker ubehag eller kutter sirkulasjonen. Denne stroppen er ikke designet for å holde sokken opp, men gir basen for støtten som holder O-ringen riktig plassert under søvn.

STEG 3:
Ta stroppen festet til sokkens tå og før den gjennom "O" -ringen

Med foten flatt på gulvet og ankelen 90 grader mot gulvet, ta stroppen festet til sokkens tå og pass den gjennom “O” -ringen fra bunnen til toppen

STEG 4:
Trekk tærne opp ca. 1/2 tomme fra gulvet

Trekk tærne opp ca. 1/2 tomme fra gulvet. Fest nå VELCRO®-festestykker, og tærne skal forbli i den posisjonen. Ikke trekk tærne for tett oppover, da denne overforlengelsen vil forårsake ubehag. Du bør ikke føle noe strekk på tærne i denne stillingen.

Merknader og forholdsregler

Strassburg Sock® er designet som en supplerende behandling for hælsmerter fra Plantar Fasciitis. Hensikten er å gi en ufrivillig nattlig hjelp til din etablerte daglige behandling.
VELCRO® er et registrert varemerke for Velcro Industries B.V.

Forholdsregler: Hvis du har et kjent sirkulasjonsproblem, har åpne sår, er diabetiker eller er gravid, hvis du har hevelse eller alvorlig ødem, hvis du har hammer i tærne, hvis du har et aktivt utslett eller alvorlig dermatitt, eller noen nylig traumer på kontakt med legen din før du bruker dette produktet.