Sokken

Demonstrasjon av Strassburg Sokken

Løs plantar fasciitt

Her er en kort demo-video som forklarer hvordan sokken fungerer og hvordan den kan hjelpe

Denne brukervennlige og rimelige enheten er designet for å holde spenningen på vevet (plantar fascia) slik at den leges i en strukket posisjon om natten. På denne måten finner mange brukere en reduksjon av morgensmerter, noen har lagt merke til redusert restitusjonstid og andre har redusert behovet for medisiner.

Hva er Strassburg Sokken?

Enheten består av et rørformet strikkemateriale som passer “over leggen” med 2 festede justerbare stropper for å holde foten i en nøytral til litt strukket stilling. Når den brukes om natten, vil enheten bruke en kraft som resulterer i reduksjon og / eller eliminering av smertene som føltes under de første trinnene om morgenen.

Hvordan fungerer Strassburg Sokken?

Når den bæres som foreskrevet, tillater det ikke at plantar fascia trekker seg sammen mens den er utsatt eller liggende. Enheten holder ankelen og forfotleddene i en stilling med liten dorsalfleksjon som forhindrer en posisjon av plantarfleksjon, det vil si at plantar fascia ikke får kontrakt.

I tillegg bidrar den ufrivillige strekking av plantar fascia over lang tid til å styrke fotens bue.

Hva er fordelene ved bruk av Strassburg Sokken?

  • Det er veldig enkelt å bruke.
  • Det låser ikke ankelleddet i en stilling, noe som tillater litt bevegelse mellom de forskjellige leddene, og forhindrer mulig smerte i leddkompresjon.
  • Det kan brukes trygt i flere timer uten skadelig effekt når det brukes riktig.
  • Den kan brukes til sengs, gir ingen vesentlige begrensninger og vil ikke forstyrre normal søvn hvis den bæres som anvist.
  • Det er en effektiv enhet som gir lave kostnader for lindring av symptomer på hælspore.
  • Det kan redusere / eliminere smertene som oppleves med de første morgentrinnene.
  • Det kan over en periode styrke fotbuen.
  • Det kan supplere og ikke forstyrre de forskjellige tradisjonelle legebehandlingene.