Sokken

Hva andre sier om den

Få rask og enkel lindring fra hælsmerter

Sokken har hjulpet idrettsutøvere og mennesker i alle aldre, inkludert olympiske mestere, triatleter og amerikanske veteraner.

“Uten tvil spilte Strassburg Sock en viktig rolle i min evne til å fortsette å trene og deretter konkurrere i OL i 2004.”
2 ganger Olympisk mester Alan Culpepper

Jeg er en 35 år gammel triatlet og personlig trener. Jeg har også arbeidet aktivt i 17 år i mest fysisk krevende stillinger.

Jeg har slitt med hæl- og buesmerter i over et år. Mitt siste offisielle løp var “The Escape from Alcatraz” i juni 2005. Etter det løpet klarte jeg ikke å løpe i det hele tatt i flere måneder. Jeg løp i hæren 10 miler i oktober 2005 og har ikke jeg ikke har klart å løpe siden. Jeg ble diagnostisert kort tid etterpå med PF og har haltet siden. Jeg bestilte produktet av desperasjon. Bokstavelig talt gjenopplevde den etter en natt 70% av smertene jeg har opplevd daglig de siste 12-14 månedene. Dette er det beste produktet jeg har prøvd – jeg vil anbefale det til alle som er “hoblet” av hæl- eller bueproblemer.
-Major Joseph F. Lineberry, Jr. (Tjener for tiden i Afganistan)

Jeg vil takke deg for at du sendte meg en Strassburg-sokk. Jeg hadde ikke løpt på omtrent 6 måneder. Jeg brukte sokken du sendte i omtrent to uker, og jeg kan nå løpe tre mil uten smerter. Den 101. luftbårne divisjonsstandarden er å kjøre 6 km på 36 minutter. Jeg vet at jeg vil være i stand til å oppnå den standarden med produktet dere sendte.
-SGM Berry (tjener for tiden i Irak)

I mai / juni 1999-utgaven av Prevention's Walking Club Newsletter ble Strassburg SockTM plassert som en av de ti måtene å bekjempe hælsmerter og komme tilbake til å gå.

Behandlingsgruppen for natteskinne (Strassburg SockTM) hadde en betydelig kortere restitusjonstid. Det ble konkludert med at tidlig behandling inkludert nattskinne (Strassburg SockTM) gir fart til utvinning. (The Journal of Foot and Ankle Surgery 41(4):221-227,2002).

I februar 2003-utgaven av Runners World gjengir resultatene av forskningsstudien og inkluderte fem trinn for behandling av plantar fasciitt, ​​inkludert bruk av Strassburg Sock TM om natten.