HOS SUPERFEET GJØR VI EN HEL DEL TING LITT ANNERLEDES.

Vi tror at hvordan man driver forretning er like viktig som
hvorfor man gjør forretninger. Det er derfor vi har brukt mer enn 40 år å innovere nye måter å levere form og støtte på, drevet av et enestående formål: å gjøre en positiv forskjell i folks liv og helse.

Ved å gjøre et kjøp hos oss, er du med å bidra tilbake til samfunnet. Hvert år donerer Superfeet 1% av overskuddet og flere enn 1.000 timer med frivillig arbeid til andre organisasjoner som jobber med folkehelsen og en sunnere fremtid.

Som et 100% ansatteid selskap, produserer vi banebrytende innleggsåler fra hjertet, vi tar dermed vare på merkevaren vår, og vi drar alle nytte av det vi bygger. Sammen er vi på jakt etter å bygge en verden der komfortable føtter og alle de gode tingene som følger med er normen.

VI ER HER FOR DEG

Fra banebrytende såler til ekspertråd og tips. Vi finnes for å hjelpe deg hver dag. Fothelseblioteket vårt er fullt av velvære tips, guider og råd for en bedre fothelse for deg.

BLI MED PÅ LAGET

Fra ansatt-eiere til ambassadører, samfunnet vårt består av mennesker som gjør alt for å oppnå fantastiske ting. Sammen er vi mer enn et selskap, vi er et samfunn. Lær mer om hvordan du blir med på teamet vårt nedenfor.

VÅR VISJON

Alltid å være der når du trenger oss, og få fram det beste i alle

VÅRE VERDIER

Integritet

I hvordan vi driver forretning, ikke bare hva vi skaper

Ansvar

Pålitelig og gjennomtenkt i våre handlinger

Respekt

Husk hva mammaen din sa

Utvikling

Bra nok blir aldri bra nok

Innovasjon

I alt vi gjør